Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: immsvetu
Категория: Новини
Прочетен: 19534
Постинги: 11
Коментари: 1
Гласове: 32
Постинг
13.12.2007 11:38 - Интернет Младежка Медия „СветЪ“ изцяло обновена!
Автор: immsvetu Категория: Новини   
Прочетен: 753 Коментари: 0 Гласове:
0



Интернет Младежка Медия „СветЪ“ изцяло обновена!

www.imm.svetu.com

 

imageОт 10 декември 2007г. Интернет Младежка медия „СветЪ“ излиза с изцяло обновен дизайн и визия на своя сайт- www.imm.svetu.com. На прага на своя четвърти сезон, „СветЪ“ изцяло смени и съдържанието на своите рубрики като по този начин ги направи максимално информативни и актуални. Новата медия вече излиза от досега познатият си формат на броеве и започва ежедневното публикуване на информация като запазва и тематичността чрез своите „Тема на месеца”.

 

Медията е конструирана в 7 нови рубрики, представящи актуална информация за младежки организации и млади лидери, за образованието в България и чужбина, за младежки организации и образование в Европейския съюз и света. Запазени са и две от старите, но най-актуални рубрики- «Меломан», представяща всички музикални събития в България и «25-и кадър», мястото за авторски филмови анонси и кино.

 

В новата визия на медията особено важно място имат специалната рубрика за култура, мода и събития от всички сфери на живота, наречена «Лайфстайл» и рубриката «Анализи»- мястото за личното мнение на млади професионалисти по актуални обществени теми.

 

През своя нов, четвърти сезон, ИММ „СветЪ“ се насочи към отразяването на много повече обществени, културни и лайфстайл събития в България, които интересуват и засягат младите, за да запази своята политика да бъде информационен гид на младия човек в България и извън нея.

 

ЗА НАС:

Интернет младежка медия „СветЪ“ е онлайн издание, което се занимава с новини и информация за младите хора. ИММ „СветЪ“ е първата и единствена до момента българска онлайн медия, създавана от изцяло млад екип от професионалисти, който сам подготвя темите и рубриките за всеки брой. Стремежът на авторите и репортерите на ИММ „СветЪ“ е да бъдат актуални и да изразят виждане като присъстват и участват във всяко събитие, намерило място в медията. «СветЪ» е и една от малкото медии в България, която разполага със свой екип от кореспонденти от САЩ, Канада, Европейски съюз.

 

Какво свършихме през годините?

- ИММ „СветЪ“ се утвърди като медията на младите хора.

 

- Медията успешно работи с много партньори в сферата на музиката, филмовото изкуство, обществените събития, образованието, модата и др. , както и с много други младежки организации в цяла България.

 

- Медията съумя да подготви много професионалисти, които след това намериха прекрасна реализация на възможностите си.

 

- Интернет Младежка Медия „СветЪ“ е в основата и на много благотворителни и обществени инициативи- организатор на интернет инициативата „Това е лице на невинен медик” /по повод присъдите на българските медицински сестри и лекари в Либия/; създател на първата инициатива за популяризиране на младите и перспективни хора в България, „Търси се: млад лидер”; организатор на младежката бригада „Съхрани българското 2005”; организатор на инициативите „Живей за любовта” по случай Св. Валентин; организатор на инициативата за набиране на средства „Шанс за Роси”; създател на „Българската къща” /първата интернет кампания за популяризиране на българските символи/ и създател на «Европейската къща»; съорганизатор и медиен партньор на фестивала „Български фолклор 2005”, организиран от Ротаракт клуб София- Витоша, на концерта на Джордж Майкъл в България, концерта на Ерос Рамацоти, на конкурса за популярна песен „Златна Месемврия”, конкурсите за красота “Miss Glory- Славната България», «Момиче Ловеч», инициативата «Абракадабра» на италианската фондация “Amici dei bambini”, благотворителни и други инициативи на БТА, БЧК, редица български университети, държавни институции и други.



Тагове:   младежка,   медия,   обновена,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив