Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: immsvetu
Категория: Новини
Прочетен: 19536
Постинги: 11
Коментари: 1
Гласове: 32
Постинг
24.06.2007 17:40 - MISS GLORY- СЛАВНАТА БЪЛГАРИЯ
Автор: immsvetu Категория: Новини   
Прочетен: 1824 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 24.06.2007 17:47



ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

Уникален конкурс за красота “MissGloryBG- Славната България”

www.missglorybg.com
                 «СветЪ» е официален медиен партньор и член на журито 



Уникално събитие ще се състои между 23 и 26 юни 2007 г. в крепостта Хисаря в гр. Ловеч. “
MissGloryBG - Славната България” е първият по рода си подобен конкурс за красота в България, който ще обвърже славната българска история с легендарната хубост на българските жени. За целта е подбрано и специално място - историческата крепост Хисаря в Ловеч, където преди 820 години се слага началото на Второто българско царство, а в един от туровете претендентките за титлата ще дефилират в старинни и традиционни български облекла. На сaмия финал на 26 юни организаторите са предвидили богата художествена програма със звезди на автентичния български фолклор и видни личности на българската култура.

Събитието беше официално презентирано на специална пресконференция на 14 юни 2007 г. в Бароковата резиденция на община Ловеч. На нея организаторите запознаха медиите с предстоящата проява, както и разкриха други подробности около нейното провеждане. Основно място зае и информацията за сайта на конкурса, в който могат да се намерят новини и информация за събитието. Ардесът му е:
www.missglorybg.com и е дело на дизайнерско студио СветЪ Дизайн ( www.design.svetu.com ). Специално представяне беше направено и на уникалния интернет форум, в който участничките в конкурса директно отговарят на въпроси на феновете - идея, която за пръв път се реализира в България.

На брифинга присъстваха двамата директори на конкурса, Цветомир Йотов и Анатоли Анастасов и Гергана Петрова носител на титлата “Топ лице на България” за 2007 г. в националния конкурс във Велико Търново.

Официален партньор на конкурса е Национален исторически музей в лицето на проф. Божидар Димитров, благодарение на когото участничките ще дефилират в облекла на български царици и знатни дами.

Спонсори на конкурса са: община Ловеч, фирма СВЕТЪ ООД,
Office 1 Superstore, Елитбус, туристическа агенция М&М, StyleW, Пердита, хотел "Статистика", хотел Филмова резиденция, семеен хотел "Несебър", Медитрейд, Деси стил, минерална вода "Девин", фешън кафе "Ревю", кафе "Марион".

Медийни партньори са: Интернет младежка медия "СветЪ" (
www.imm.svetu.com ), ТВ "Канал 3", www.dir.bg, списание "На кафе", "BG север", списание "CoolMagazine", радио "Фокус", ТВ предаване "Фитнесмания", вестник "Фактор", списание "AnnaMagazine".


Тагове:   България,   miss,   GLORY,


Гласувай:
0



1. анонимен -
02.07.2008 14:13
az u4astvah i be6e vurha
цитирай
Търсене

Архив